Мешканець Луганська намагався провезти через контрольний пункт "Станиця Луганська" банкноти царської Росії – Держприкордонслужба

Мешканець Луганська прямував із не підконтрольної Києву території
Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники виявили у жителя Луганська, який виходив через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська", прикраси і банкноти царської Росії. Співробітники спецпідрозділу Державної фіскальної служби за цим фактом склали протокол про адміністративне правопорушення, повідомив прес-центр Держприкордонслужби.

21 травня у Луганській області прикордонники в контрольному пункті в'їзду-виїзду в "Станиці Луганській" під час огляду речей у 52-річного українця виявили срібні та бурштинові прикраси, а також грошові купюри царської Росії. Про це повідомив прес-центр Держприкордонслужби України.

Мешканець Луганська прямував із не підконтрольної Києву території.

Співробітники спецпідрозділу Державної фіскальної служби склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 204-3 (порушення порядку переміщення товарів у район чи з району проведення антитерористичної операції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі працюють п'ять контрольних пунктів в'їзду-виїзду: "Станиця Луганська", "Майорське", "Мар′їнка", "Новотроїцьке", "Гнутове".

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.