На Закарпатті затримали контрабанду, яку намагалися провезти під виглядом дипломатичного вантажу

На Закарпатті прикордонники затримали велику контрабанду сигарет
Фото: dpsu.gov.ua

У Держприкордонслужбі України повідомили, що громадянин Монголії на автомобілі з білоруськими дипломатичними номерами намагався незаконно провезти велику партію сигарет.

Уранці 20 квітня в Закарпатській області на пункті пропуску "Лужанка" на українсько-угорському кордоні було затримано мікроавтобус із дипломатичними номерами, повністю заповнений сигаретами. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Під час прикордонно-митного контролю у водія була помічена знервована поведінка. Після пропонування працівниками пункту пропуску надати авто для огляду чоловік відмовився виходити та відкривати авто. Одночасно на іномарку спрацював службовий собака", – повідомляють у прес-службі.

Відео: Державна прикордонна служба України / YouTube

Зазначають, що внаслідок перевірки автомобіля з'ясували, що під виглядом дипломатичної пошти в автомобілі марки Mercedes із білоруськими дипломатичними номерами громадянин Монголії намагався перемістити велику партію сигарет.

У прес-службі відомства додали, що під час розмови водій автомобіля повідомив, що працює в дипломатичному представництві в Австрії.