Водія, який на блокпості в центрі Одеси збив працівників ТЦК і "протягнув" їх на капоті, заарештували

Адвокат обвинуваченого заявив, що подаватиме апеляцію
Фото: suspilne.media

Приморський районний суд Одеси 5 липня обрав запобіжний захід чоловікові, який 20 липня на блокпості збив працівників територіального центру комплектування та соціальної підтримки і "протягнув" їх на капоті автомобіля, унаслідок чого один із них дістав травму голови. Про це повідомило "Суспільне".

Згідно з рішенням суду, чоловік проведе два місяці під вартою у СІЗО без права внесення застави. Сторона захисту просила відправити фігуранта справи під домашній арешт, зазначили журналісти.

За словами дружини затриманого Наталії, після зупинення військовослужбовцями автомобіля чоловік нібито хотів спочатку припаркуватися, у цей момент працівник ТЦК "вискочив на капот і зачепився за нього".

"Дорогою вони боялися, щоб він [працівник ТЦК] не впав, оскільки якщо різко загальмувати, людина може впасти. Коли доїхали до вулиці Старапортофранківської, повернули на вулицю Олександра Кутузакія і просто зупинилися, він повільно починає злізати. У цей час позаду під'їжджає білий "бусик", звідти вилізає людей сім, працівників ТЦК, і просто підбігають до автівки й починають рвати, його діставати, бити, тягнути за вухо, чотири рази вдарили в око", – заявила жінка.

Як зазначили журналісти "Суспільного", відтоді чоловіка Наталії не було вдома, а 4 липня він сам прийшов до слідчих.

За словами адвоката обвинуваченого Ігоря Маракушева, він подаватиме апеляцію на судове рішення щодо виду запобіжного заходу.

Контекст:

20 червня на одному із блокпостів в Одесі водій скоїв наїзд на військовослужбовців ТЦК та СП, протягнув їх на капоті автомобіля певну відстань. Один із військовослужбовців дістав травму голови, повідомили в обласному ТЦК. Тоді ж водія оголосили в розшук.