Окупанти повторно вдарили FPV-дронами по вокзалу в Сумській області, поранено працівників "Укрзалізниці" і пасажирку поїзда

Через російський обстріл дістали поранення машиніст, працівник станції і пасажирка поїзда №6605, розповіли у прокуратурі
Фото: Сумська обласна прокуратура / Facebook

Російські окупанти знову атакували FPV-дронами залізничний вокзал у Сумській області, є постраждалі. Про це 29 вересня повідомляє у Facebook прокуратура регіону.

Там розповіли, що окупанти приблизно о 13.15 обстріляли станцію в місті Хутор-Михайлівський (Дружба) Шосткинського району.

"У результаті ворожого обстрілу FPV-дронами прикордонної залізничної станції в Сумській області дістали поранення машиніст, працівник станції і пасажирка поїзда №6605. Загрози для життя немає, працюють медики", – поінформували в "Укрзалізниці" у Facebook.

Зазначають, що броньований тепловоз дістав пошкодження.

Фото наслідків російської атаки оприлюднила Сумська обласна прокуратура.

Це щонайменше друга атака окупантів FPV-дронами по залізничній станції в місті Хутір-Михайлівський (Дружба). Попередня була 26 вересня.

Контекст:

Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року, окупувавши частину Сумської області. На початку квітня північні регіони України, зокрема Сумську область, звільнили від російських окупантів, але військові РФ регулярно обстрілюють регіон із російської території.

Із 6 серпня ЗСУ ведуть наступальну операцію на території сусідньої із Сумською – Курської – області країни-агресора РФ.