Помер ще один постраждалий від російського обстрілу Львова 4 вересня

Поранення тоді дістали десятки людей
Фото: Ігор Клименко / МВС / Telegram

Кількість жертв російського обстрілу Львова 4 вересня зросла до восьми. Про це міський голова Андрій Садовий повідомив 2 жовтня в Telegram.

"Із глибоким сумом повідомляємо про втрату ще одного життя внаслідок жорстокого ракетного обстрілу Львова 4 вересня. Кріль Богдан Андрійович, 1955 року народження, став восьмою жертвою цього трагічного нападу", – написав він.

Садовий зазначив, що Кріль дістав важкі поранення і 29 днів перебував у критичному стані в реанімації, але його врятувати не вдалося.

Zaxid.net пише, що Кріль – викладач Національного університету "Львівська політехніка".

Контекст:

У ніч на 4 вересня армія країни-агресора Росії вдарила ракетами і дронами по Львову. За даними міської ради, було зруйновано 154 будинки, школи й інші об'єкти, загинуло семеро людей. Було поранено десятки людей.

Жертвами окупантів стала, зокрема, сім'я Базилевичів – 43-річна Євгенія і троє її доньок – 21-річна Ярина, 18-річна Дарина та семирічна Емілія. Вижив лише батько Ярослав, рятувальники розповіли, що він вийшов по воду в сусідню кімнату, коли по його сім'ї вдарила ракета РФ. Загинула також жінка-медик.