РФ обстріляла Харків уп'яте за добу, поранено шістьох людей

Уранці окупанти влучили в офіс фонду розмінування
Фото: Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА / Telegram

24 липня приблизно о 14.15 армія країни-агресора Росії обстріляла Холодногірський район Харкова. Про це повідомила поліція області.

За її даними, по медичну допомогу звернулося шестеро людей. Є руйнування інфраструктури, пошкоджено автомобілі.

На місці прильоту працюють рятувальники й вибухотехніки, правоохоронці встановлюють обставини обстрілу.

Міський голова Ігор Терехов написав у Telegram, що це п'ятий обстріл Харкова за день.

За дві години до цього він повідомляв про ракетний удар по інфраструктурному об'єкту, там спалахнула сильна пожежа, про постраждалих влада міста не згадувала.

Контекст:

Російські окупанти вдарили ракетами по Харкову вранці 24 липня о 5.16 і 5.35. За попередньою інформацією, окупанти обстріляли місто ракетами С-300.

Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов інформував про прильоти в Немишлянському районі, де ракета окупантів пошкодила житловий будинок і промислову будівлю. Також зазнав руйнувань "Фельдман Екопарк" на околиці обласного центру. Там була пожежа, поранено двох людей. Частина тварин зникла, повідомила місцева влада.

Один з ударів по Харкову зруйнував офіс і автомобілі швейцарського фонду протимінної діяльності FSD. У будівлі знищено фасад і перекриття на кількох поверхах. Також пошкоджено шість автомобілів, які використовували медики організації.