У Кривому Розі окупанти "Іскандером" ударили по продуктовому складу, двох людей поранено

Окупанти атакували у Кривому Розі продуктові склади балістичною ракетою "Іскандер-М", розповів Вілкул
Фото: Сергій Лисак / Facebook

Унаслідок ракетного удару російських окупантів по Кривому Рогу Дніпропетровської області 21 червня постраждало двоє людей. Про це у Facebook повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

За його словами, по обіді ворог влучив ракетою у продовольчий склад у місті.

"Пожежу, що виникла на місці прильоту, загасили. За уточненою інформацією, постраждали два чоловіки 60 і 22 років. Їхній стан задовільний. Отримали допомогу на місці", – написав Лисак.

Голова ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул у Telegram розповів, що окупанти атакували продуктові склади балістичною ракетою "Іскандер-М".

"Двоє поранених – чоловік, 64 роки (сторож), легкий, садна, надано допомогу на місці. Хлопця, 22 роки, госпіталізовано до лікарні, не важкий", – повідомив Вілкул.

Він зазначив, що зазвичай на цих складах багато працівників, але через вимкнення електроенергії людей сьогодні відпустили раніше.

Контекст:

Окупанти неодноразово атакували Кривий Ріг і район, зокрема безпілотниками, крилатими ракетами, балістикою й новими авіаційними керованими ракетами Х-69.

Країна-агресор Росія розглядає Дніпропетровську область як одну з основних мішеней для терористичних атак, заявив у лютому 2024 року президент України Володимир Зеленський.