У МВС повідомили про нову жертву удару РФ по Дніпру. Окрім житлових будинків пошкоджено одну з найважливіших лікарень України

Про приліт по лікарні повідомив президент України
Фото: Дніпропетровська Обласна Клінічна Лікарня ім. І.І. Мечникова / Facebook

Через удар російської ракети по Дніпру 25 жовтня вбито чотирьох людей. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

За його словами, на місці прильоту в житловий будинок загинули дружина і дочка поліцейського.

"Молодшу доньку слідчого вдалося врятувати", – написав глава МВС.

Від прильоту російської ракети постраждала Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені Іллі Мечникова – один із найстаріших багатопрофільних лікувальних медичних закладів України і центр спеціалізованої хірургічної допомоги. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

"У Дніпрі пошкоджено одну з найважливіших лікарень України – лікарню імені Мечникова", – написав він у Telegram, зазначивши, що за ніч російські війська завдали ударів також по Києву, Київській, Сумській, Хмельницькій областях та інших регіонах.

Контекст:

Увечері 25 жовтня РФ здійснила ракетний обстріл Дніпра. Уранці в ОВА повідомляли про трьох загиблих і 19 постраждалих.

У Нацполіції зазначали, що серед поранених – восьмирічна дівчинка. Там розповідали, що внаслідок обстрілу пошкоджено медзаклад, чотири житлові будинки в різних районах міста, зокрема, через вибух частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю.