"Усе злетіло в повітря. Це трагедія". З'явилися нові кадри охопленого вогнем аеродрому "Мариновка" у Волгоградській області після атаки БПЛА

На аеродромі "Мариновка" "все горить", зазначив на відео очевидець
Скріншот: Быть Или / Telegram

Російські Telegram-канали, зокрема Astra, удень 22 серпня опублікували нове відео наслідків нічної атаки БПЛА на військовий аеродром "Мариновка" у Волгоградській області.

На ньому видно пожежі в районі аеродрому, чутно вибухи. Також чутно звук дронів, які пролітають.

"Ще летить, бл... Ще летить десь нах...й. Вони його повністю роз...башили нах...й. Усе нах...й. П...зда йому нах...й, – чутно на тлі атаки голос чоловіка. – Тут вони з опів на третю як почали його їб...шити нах...й, так досі вони його х...ячать. Це серйозна трагедія, друзі... Це дуже серйозні речі. І досі вони його рівняють із землею".

Чоловік зазначив, що на аеродромі "все горить".

"Усе в диму, бл... Усе вибухає, бл... І досі все... [чутно вибух]. Усе. Октябрському аеродрому, бл..., прийшла п...зда [відбуваються вибухи]. Ось він весь, повністю, бл... Можна очманіти. [Ще вибух]. Усі ці якраз нові там ангари – усе злетіло. Усе злетіло в повітря, бл...", – прокоментував повітряну атаку чоловік.

Контекст:

Протягом останніх місяців Україна переважно атакувала дронами на території країни-агресора Росії нафтогазові об'єкти (нафтопереробні заводи, нафтобази й газові термінали), а також військові аеродроми.

У ніч проти 22 серпня безпілотники атакували аеродром "Мариновка" в селищі Октябрський Волгоградської області, де дислоковані фронтові літаки-розвідники Су-24МР. За словами губернатора, більшість дронів нібито збили. ЗМІ повідомляли вранці про вибухи з періодичністю одна – три хвилини в районі аеродрому.