"Метінвест" Ахметова здобув міжнародну нагороду від Deloitte

Організатор премії Deloitte – одна з найбільших глобальних компаній, яка надає аудиторські та консалтингові послуги і входить до "великої четвірки" аудиторів світу
Фото: metinvestholding.com

Сервісна компанія групи "Метінвест" Ріната Ахметова – "Метінвест бізнес сервіс" – перемогла в номінації "Сталість надання загальних послуг" на Deloitte Shared Services Awards 2024. Церемонію нагородження провели під час міжнародної конференції, яка відбулася в Амстердамі, пише компанія на своєму сайті.

Deloitte Shared Services Awards – це міжнародна премія, яка щороку визначає лідерів із-поміж компаній, що надають послуги через загальні центри обслуговування.

Її організатором є Deloitte – одна з найбільших глобальних компаній, яка надає аудиторські та консалтингові послуги і входить до "великої четвірки" аудиторів світу. Переможців обирали в чотирьох номінаціях.

Окрім "Метінвест бізнес сервісу", експертне журі також нагородило ІТ-компанію _VOIS у номінації "Інновації через нові технології" і продовольчу компанію MARS у номінації "Розмаїття та інклюзія. Лідер у сфері загальних послуг".

Цьогоріч на конференції головну увагу приділяли інструментам, які допоможуть бізнесам вистояти й досягти успіху. "Метінвест" на конференції представляли фінансова директорка групи Юлія Данкова і генеральна директорка "Метінвест бізнес сервісу" Оксана Заремба. Вони розповіли про трансформацію бізнесу й адаптацію до мінливого бізнес-середовища клієнтів у воєнний час.

Серед головних інструментів, які забезпечують сталість компанії, керівниці виокремили гнучке управління, застосування проактивного планування та інноваційного мислення, введення нових технологій і планування управління ризиками.

"Для групи "Метінвест" і "Метінвест бізнес сервісу" це перша в історії номінація й перше міжнародне визнання у сфері надання сервісних послуг. Це висока оцінка нашої стратегії сталого розвитку й нашого досвіду, адже ці нагороди отримують ті, хто реально впливає на життя, суспільство та довкілля, створюючи нові формати та сенси ведення бізнесу", – зазначила фінансова директорка групи "Метінвест".

Під час конференції представниці "Метінвесту" також поділилися досвідом налагодження комунікацій, взаємодопомоги в командах та оперативного зворотного зв'язку. Доповідачки наголосили на важливості підтримання добробуту й ментального здоров'я співробітників і розповіли про те, як стабілізувати роботу компанії під час блекаутів, блокувань та обстрілів.

"Експерти Deloitte оцінили досвід "Метінвест бізнес сервісу" як актуальний і корисний, а наші практики – як високоадаптивні та стійкі. І це все – про бізнес, який успішно працює у країні, де третій рік точаться бойові дії. Я глибоко вдячна кожному й кожній у нашій команді за внесок у спільну справу", – сказала Оксана Заремба.