"1+1" спростував заяву Зеленського, що вихід його звернення в ефір каналу перед новорічним привітанням президента був технічною помилкою

У новорічну ніч Зеленський повідомив, що балотуватиметься у президенти України
Скріншот: Студия Квартал 95 Online / YouTube

Коментуючи заяву художнього керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського, що його поява в ефірі "1+1" у новорічну ніч до виступу президента України Петра Порошенка була технічною помилкою, у прес-службі каналу сказали, що гендиректор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко вже пояснив логіку події.

Вихід звернення художнього керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського в ефір "1+1" у новорічну ніч до виступу президента України Петра Порошенка не був технічною помилкою, повідомили виданню "Детектор медіа" в прес-службі телеканала.

"У ніч із 31 грудня на 1 січня в ефірі каналу "1+1" не було технічних помилок. Логіка побудови програмної сітки в новорічну ніч була пояснена генеральним директором "1+1 медіа" Олександром Ткаченком в інтерв'ю виданню LIGA.net", – зазначили в прес-службі.

Ткаченко заявив у цьому інтерв'ю, що вважає "совковим рудиментом" зустрічання Нового року "за відмашкою старшого товариша".

"Настав час відвикати. У країнах Європи виступи лідерів країн показують і не всі канали, і в той час, який вважають можливим. Як і ми цього разу. Думаємо над тим, щоб наступного разу показати близько 19.00", – заявив гендиректор каналу.

У новорічну ніч Зеленський повідомив, що буде балотуватися в президенти України. Його звернення телеканал транслював у той час, коли зазвичай показують новорічну промову президента. Виступ Порошенка "1+1" випустив в ефір після того, як годинник пробив північ.

В інтерв'ю "Українській правді", опублікованому 21 січня, Зеленський пояснив це технічною помилкою.

"Я нічого не планував, даю слово", – сказав він.

Президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня 2019 року. 31 грудня 2018 року стартувала президентська виборча кампанія.