Аваков: Насправді я таємно домовився з Льовочкіним, щоб обрати Капліна президентом

Арсен Аваков: Вітаю Льовочкіна із закінченням будівництва на острові Дніпра маєтку, крутішого за Межигір'я
Фото: Arsen Avakov / Facebook

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що має домовленості з нардепом від Опозиційного блоку Сергієм Льовочкіним щодо підтримки народного депутата від БПП Сергія Капліна.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відреагував у Facebook на повідомлення, що він провів таємну зустріч із лідером партії "Батьківщина", народним депутатом Юлією Тимошенко, на якій обговорювали подальше політичне співробітництво.

"Виявив, що набирає обертів інформація про мої "таємні політичні домовленості" з Юлією Тимошенко. Друзі бомблять мої месенджери посиланнями з яскравими заголовками... Сьогодні в Нацгвардії квартири вручали молодшим офіцерам і сержантам, так журналістам було не до того – із блиском в очах запитували – правда?!" – написав він.

У відповідь глава МВС заявив, що насправді має домовленості з нардепом від Опозиційного блоку Сергієм Льовочкіним щодо підтримки народного депутата від БПП Сергія Капліна.

"Викручуватися вже не можливо – змушений зізнатися – насправді я таємно домовився з Льовочкіним, щоб обрати Капліна президентом... шизофреніків... Вітаю Юлію Володимирівну з початком роботи парламенту, а Льовочкіна із закінченням будівництва на острові Дніпра маєтку, крутішого за Межигір'я. Страусів забрали?", – додав він.

Як повідомив український журналіст, засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон, посилаючись на власні джерела, Аваков і Тимошенко провели таємну зустріч, на якій обговорювали подальше політичне співробітництво.