Білецький заявив, що йому подарували земельну ділянку "майже в центрі" Харкова

Білецький вписав ділянку в декларацію
Фото: Партія "Національний Корпус" / Facebook

Позафракційний нардеп Андрій Білецький додатково вніс в електронну декларацію земельну ділянку вартістю майже 1,7 млн грн.

Позафракційний народний депутат України, лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький розповів "Українській правді", що йому на день народження подарували земельну ділянку "майже в центрі" Харкова.

"Я отримав у подарунок від батька земельну ділянку на честь дня народження 5 серпня. Цю ділянку він придбав ще у 2006 році в іншого власника – фізичної особи", – сказав він.

На запитання, чому земля має таку високу вартість (приблизно $10 тис. за сотку), нардеп відповів, що так її оцінили експерти.

"Оскільки це майже центр Харкова, то ціна цілком виправдана. Більше того, наскільки мені відомо, в інших районах Харкова вартість землі становить майже $20 тис. за сотку, тобто навіть удвічі більше", – зазначив Білецький.

Він вніс інформацію про ділянку в електронну декларацію 13 серпня. У документі сказано, що вартість ділянки площею 617 м&³2; становить 1688,5 тис. грн. Датою придбання права на майно Білецький вказав 6 серпня. Ділянку подарував Євген Білецький.