Лінкявічюс: Домовилися із Зеленським, що наступну конференцію з питань реформ в Україні прийматиме Литва

Лінкявічюс: Зустрівся з президентом Зеленським, щоб запевнити в активній допомозі Литви, яка прискорює структурні реформи в Україні
Фото: EPA

Украй важливо зробити реформи в Україні незворотними і корисними для всіх українців, заявив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Наступна міжнародна конференція з питань реформ в Україні відбудеться в Литві. Про це повідомив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс у Twitter за підсумками зустрічі в Канаді з українським президентом Володимиром Зеленським 2 липня.

"Зустрівся з президентом Зеленським перед конференцією щодо підтримки реформ в Україні, щоб запевнити в активній допомозі Литви, яка прискорює структурні реформи в Україні. Украй важливо зробити реформи незворотними, корисними для всіх українців. Домовилися, що наступну конференцію прийматиме Литва", – ідеться в повідомленні.

Сьогодні, 2 липня, Зеленський прибув до Канади з робочим візитом. Він, зокрема, візьме участь у третій конференції щодо підтримки реформ в Україні.

Попередні дві конференції відбувалися в Лондоні (2017 рік) та в Копенгагені (2018-й).