"Меседж не змінюється. "Зробимо їх разом". Тищенко розповів про підготовку "Слуги народу" до місцевих виборів

Тищенко: Ви ж знаєте, що ми дуже креативна, дуже гнучка й рухлива команда
Фото: nikolaytyshchenko / Instagram

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко повідомив, що партія має намір найближчим часом презентувати концепцію виборчої кампанії.

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко розповів в інтерв'ю "Українській правді", яке вийшло 13 травня, що партія вже почала підготовку до місцевих виборів.

Він повідомив, що очолює київський міський штаб "Слуги народу".

"Над кампанією [в Києві] працюємо ми разом із [народним депутатом від "Слуги народу"] Олександром Корнієнком, тому я впевнений у нашій перемозі. Корнієнко – центр сили, скажімо так. До нього збирається, стікається вся інформація, він відповідає за всю країну. Фактично за всі регіональні штаби він відповідає. А в Києві ми з ним тісно співпрацюємо й виробляємо стратегічні концепції. Тому дуже все зрозуміло, прозоро, гнучко, блискавична реакція", – сказав Тищенко.

Депутат розповів, що партія зараз розгортає виборчі штаби в усіх регіонах та розробляє концепцію майбутньої кампанії. "Скоро ви почуєте про неї", – уточнив політик.

"Ви ж знаєте, що ми дуже креативна, дуже така гнучка й рухлива команда. І це ми продемонстрували і на президентських виборах, коли Володимир Олександрович [Зеленський] переміг у дуже потужного опонента, у президента чинного, у партії влади, скажімо так, де було щодо нашої команди застосовано різноманітні технології", – зазначив Тищенко.

Водночас депутат підкреслив, що меседж "Зробимо їх разом", який Зеленський, а потім "Слуга народу" використовували на виборах 2019 року, залишиться.

"Меседж не змінюється. "Зробимо їх разом" – це головна філософія нашої команди", – заявив Тищенко.

Журналіст уточнив, що "Слуга народу" тепер влада, і поцікавився, кого вона збирається "зробити" в такому разі, але депутат ухилився від прямої відповіді.

"Ми народна влада. От дивіться, я як людина, яка нещодавно прийшла у владу, вчуся бути політиком, однаково більшою мірою залишився звичайною простою людиною, такою самою, як і ви, такою самою, як і кожен, хто живе в нашій країні. І мені іноді дуже складно от свої людські емоції сховати в якісь ось такі межі і от цю коробочку політика. Тому іноді мені дуже багато хочеться сказати нашим українцям", – зазначив Тищенко.

У цьому самому інтерв'ю він підтвердив, що готовий поборотися за крісло мера Києва, якщо партія висуне його кандидатом.

Чергові місцеві вибори відбудуться в Україні 25 жовтня 2020 року.

"Українська правда" повідомила 12 травня з посиланням на джерела у "Слузі народу", що в партії поки немає єдиної стратегії проведення місцевих виборів. Журналісти з'ясували, що президент і його оточення хотіли б провести виборчу кампанію, використовуючи слоган "Зробимо їх разом", проте він нібито вже втратив свою актуальність.