"Ми дійсно хочемо знайти нових талановитих людей". Зеленський провів зустріч із представниками світових рекрутингових компаній

Зеленський: Ми розуміємо, що знайти найкращих фахівців не дуже просто
Фото надано прес-службою Володимира Зеленського

На зустрічі з представниками компаній, які займаються підбором персоналу, новообраний президент України Володимир Зеленський заявив, що хоче провести прозорий конкурс і знайти керівників, які прагнуть позитивних змін у своїх регіонах.

16 травня новообраний президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками світових рекрутингових і HR-компаній та обговорив можливу співпрацю у пошуку кадрів на низку посад у системі державного управління. Про це виданню "ГОРДОН" повідомила прес-служба новообраного глави держави.

"Ми дійсно хочемо знайти нових талановитих людей, гарних фахівців, які поділяють наші цінності. Це не популізм, це – наша мета. І ми розуміємо, що знайти найкращих фахівців, які мають високі компетенції й орієнтовані на конкретні результати, не дуже просто. Тому хочемо запросити вас до співпраці в цій сфері", – заявив Зеленський.

За словами новообраного президента, у нього є певна кількість кандидатур на такі посади, зокрема нових голів облдержадміністрацій.

Зеленський звернувся до представників HR-компаній, щоб "провести прозорий конкурс і знайти менеджерів, які прагнуть позитивних змін у своїх регіонах".

"Тут нам потрібна ваша допомога з інструментами адекватної оцінки цих людей", – сказав він.

На зустрічі були присутні директор компанії Hudson в Україні Ілона Шарова, керівний партнер компанії Odgers Berndtson Роман Бондар, керівний партнер Boyden Global Executive Search Олексій Долгих, а також представники компанії Ward Howell Юлія Згєєва та Ігор Габузенко.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Згідно з остаточними підсумками, новим президентом України став Володимир Зеленський, який здобув 73,22% голосів. Чинний президент України Петро Порошенко одержав 24,45% голосів виборців.

Інавгурація нового президента відбудеться 20 травня.