"Ми воювали з Тимошенко, на Зеленського ніхто не звертав уваги". Кошкіна розповіла про реакцію штабу Порошенка на результат першого туру

Перший тур виборів виграв Зеленський
Фото: ЕРА

У першому турі президентських виборів переміг шоумен Володимир Зеленський, тому що виборці "захотіли послати на фіг політиків", уважає джерело шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної у штабі глави держави Петра Порошенка, який балотується на другий строк. У його штабі головним "ворогом" уважали лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко.

Під час президентської передвиборчої кампанії головним конкурентом чинного глави держави Петра Порошенка вважали лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко, а не шоумена Володимира Зеленського.

Про це заявив на умовах анонімності член виборчого штабу Порошенка, повідомила 12 квітня шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна.

"Ми воювали з Тимошенко, головним ворогом була саме вона. На Зеленського уваги ніхто не звертав. По-перше, тому, що не вважав серйозним опонентом; по-друге, тому, що вважали, за нього молодь, а з молоддю конфліктувати нерозумно", – сказав її співрозмовник.

Ще один представник штабу Порошенка вважає, що на виборах "громадяни захотіли послати на фіг політиків".

"Ми зробили все, що треба було, і все, що могли. Ніхто зі "старих" політиків не взяв 16 відсотків – людям вони просто набридли. Найкращі результати – у Зеленського і [екс-глави СБУ Ігоря] Смешка, а вони аж ніяк не політики", – цитує Кошкіна слова свого джерела.

31 березня відбувся перший тур виборів президента України. Згідно з офіційними даними ЦВК, за Зеленського проголосували 30,24%, за Порошенка – 15,95% виборців, за Тимошенко – 13,4%. Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

За даними опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведеного 510 квітня, у другому турі президентських виборів за Зеленського готові проголосувати 71% респондентів серед тих, хто збирається прийти на дільниці і визначився з вибором, за Порошенка – 29%.