Нардеп Скорик: Аферюжка Рабінович повністю збожеволів

Микола Скорик: Йому, людині, що просиділа на відпочинку в Тель-Авіві останні три тижні, наснився замах
Фото: opposition.org.ua

Народний депутат від Опозиційного блоку Микола Скорик стверджує, що заява його колеги по парламенту Вадима Рабіновича про замах – "це перший явний прояв манії переслідування, яка у випадку з Рабіновичем супроводжує шизофренію і старечий маразм".

Лідер партії "За життя", нардеп Вадим Рабінович уживає речовини, що "розширюють свідомість", заявив у своєму Facebook нардеп від Опозиційного блоку Микола Скорик.

Так політик прокоментував заяву свого колеги про замах на життя, до якого, як стверджує Рабінович, причетні люди з Опозиційного блоку.

"Маю для вас новину: аферюжка Рабінович повністю збожеволів. Йому, людині, що просиділа на відпочинку в Тель-Авіві останні три тижні, наснився замах. Це перший явний прояв манії переслідування, яка у випадку з Рабіновичем супроводжує шизофренію і старечий маразм. Поза сумнівом, ці негаразди Вадима викликані його любов'ю до речовин, що розширюють свідомість, оскільки взагалі не таємниця, що Рабінович не ходить на оплачені спонсорами і дозволені владою ефіри, якщо не застосує цих самих речовини. Загалом, 65-річному аферюжці Рабіновичу час серйозно зайнятися здоров'ям і на відпочинок", – написав Скорик.

Народний депутат України, формально – також член фракції Опозиційного блоку Вадим Рабінович заявив напередодні, що два тижні тому на нього біля телеканала "112 Україна" в Києві скоїла замах група молодих людей і що п'ятьох із них СБУ затримала під час мітингу у столиці 17 жовтня. Рабінович додав, що через два тижні після цього нападу його будинок підпалили. "Замовником виявився якийсь громадянин, прізвище якого назвуть правоохоронці, і замовлено все це Опозиційним блоком", – сказав політик.

Рабінович пройшов до Верховної Ради за списком Опозиційного блоку під четвертим номером. Є головою парламентського підкомітету з питань прав людини. У травні 2016 року він заявив у ЗМІ про свій вихід зі складу фракції Опозиційного блоку, але на сайті Верховної Ради на 8 лютого 2017 року в картці депутата зазначено, що він усе ще є членом фракції.

Оскільки Рабінович пройшов до парламенту за списком партії, а не за мажоритарним округом, самостійний вихід із фракції загрожує йому позбавленням мандата.