Зеленський про Україну: Ми – Apple, що починає свій шлях у гаражі

Зеленський: Зараз наша країна підводиться на ноги й іде вперед
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський закликав інвесторів не проґавити нагоди вкласти в Україну – "країну можливостей, яка сьогодні стукає у ваші двері".

Президент України Володимир Зеленський, виступаючи на інвестиційному форумі RE:think. Invest in Ukraine у Маріуполі, назвав Україну країною можливостей. Про це повідомляє "Громадське".

"Багато країн, які сьогодні процвітають, були на грані зникнення з лиця землі. Зневіра або знищує, або зрештою зробить тебе сильним. Сьогодні Україна стоїть на цьому роздоріжжі. Ми дійсно в дуже непростому становищі. Але ми – Apple, що починає свій шлях у гаражі. Ленс Армстронг, якому поставили страшний діагноз (американський велогонник, який переміг рак. – "ГОРДОН"). Але ми точно знаємо, що на зміну найтемнішої ночі неодмінно приходить дуже яскравий світанок. Зараз наша країна підводиться на ноги й іде вперед, але ці кроки невпевнені, адже ми маємо один важкий тягар", – сказав Зеленський.

Він нагадав, що на сході України йде війна.

"Ви точно чули про бізнесменів, які не повірили в Google або проґавили можливість придбати WhatsApp за невелику суму. Україна — країна можливостей, і сьогодні вона стукає у ваші двері. Тому не проґавте можливість", – звернувся Зеленський до учасників форуму, зокрема до міжнародних інвесторів.

Згідно з програмою діяльності уряду, яку Верховна Рада затвердила 4 жовтня, протягом п'яти років Кабмін очікує залучення $50 млрд прямих іноземних інвестицій.