Зеленський і Зурабішвілі домовилися про взаємні візити найближчим часом

Зустріч Зеленського та Зурабішвілі відбулася в межах участі в меморіальних заходах із нагоди 80-ї річниці від початку Другої світової війни
Фото: president.gov.ua

Український президент Володимир Зеленський та його грузинський колега Саломе Зурабішвілі позитивно оцінили політичний діалог між країнами.

Президент України Володимир Зеленський із президентом Грузії Саломе Зурабішвілі на зустрічі в польській Варшаві обговорили співпрацю країн, повідомляє 1 вересня пресслужба глави Української держави.

"Співрозмовники позитивно оцінили політичний діалог між двома країнами. Під час зустрічі також обговорювалася торговельно-економічна співпраця та координація взаємодії в рамках співробітництва з європейськими інституціями. Окрему увагу сторони приділили безпеці та обороні", – ідеться в повідомленні.

Президенти домовилися найближчим часом здійснити взаємні візити на найвищому рівні.

Зустріч відбулася у межах участі в меморіальних заходах із нагоди 80-ї річниці від початку Другої світової війни, другого дня офіційного візиту Зеленського в Польщу.

Президент України перебуває в Польщі на запрошення Варшави. 31 травня він зустрічався з польським президентом Анджеєм Дудою.