Зеленський: Коломойський мені телефонував: "А чого ви мене так жорстко?" Я сказав: "Ігорю Валерійовичу, смішно? Смішно. А коли смішно, претензій бути не може"

Зеленський: Я не готовий обговорювати політичний гумор, чому про це, а не про те
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Художній керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону розповів, що до початку співпраці студії з каналом "1+1" бізнесмена Ігоря Коломойського домовилися з ним, що не буде "жодної редакційної політики".

Актор, художній керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону розповів, що бізнесмен і власник каналу "1+1" Ігор Коломойський кілька разів запитував його, чому про нього "жорстко" жартували у "Вечірньому кварталі".

Зеленський зазначив, що з Коломойським його пов'язують бізнес-відносини, але водночас бізнесмен не вказує артистам студії, "кого обсміяти".

"Я думаю, що він дуже б хотів, але... Телефонував кілька разів: "А чого ви жартували про всіх, а про ось того забули?" Капець! Я кажу: "А хто це?" Він сказав. Я кажу: "Так ніхто про це не знає, у суспільстві не обговорюють". І потім, практично під час заходження на канал ми домовилися з Коломойським: жодної редакційної політики. Це була моя головна умова, і якщо її не буде дотримано, ми канал покинемо. Я не готовий обговорювати політичний гумор, чому про це, а не про те, тому всі ці базари – для птахів. "Давай про тьотю, давай про дядю" – це не наш варіант, звичайно. Була справа, коли він мені телефонував: "А чого ви мене так жорстко?" Я сказав: "Почекайте, Ігорю Валерійовичу. Смішно? Смішно. А коли смішно, претензій бути не може", – додав актор.

Зеленський: Якщо мене оберуть президентом, спочатку будуть обливати брудом, потім – поважати, а потім – плакати, коли піду. Читайте повну версію інтерв'ю

Коломойський у листопаді заявляв, що "1+1" зі студією "Квартал 95" укладено контракт до 2022 року, згідно з яким канал купує продукцію студії без права її змінювати. Водночас бізнесмен говорив, що актори "висміюють його не менше, ніж інших".