Зеленський змінив начальника центру СБУ з боротьби з тероризмом

Звільненого Зеленським (на фото в центрі) Устименка призначили на посаду 20 березня 2015 року
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Устименка з посади начальника Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України.

Президент України Володимир Зеленський змінив начальника Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України, ідеться на сайті президента.

Указом №187/2020 він звільнив із цієї посади Олександра Устименка, а указом №188/2020 призначив на його місце Сергія Дусика.

"Призначити Сергія Дусика начальником Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України", – ідеться в указі.

Устименка призначив 20 березня 2015 року п'ятий президент України Петро Порошенко. Новопризначений Дусик раніше працював в управлінні "А" управління СБУ у Дніпропетровській області.