Зеркаль написала заяву про відставку

Зеркаль обіймала посаду заступника міністра закордонних справ із 20 серпня 2014 року
Фото: EPA

Олена Зеркаль заявила, що йде з посади заступника міністра закордонних справ України, але "залишається дипломатом і небайдужою людиною".

28 листопада заступниця міністра закордонних справ України Олена Зеркаль написала заяву про звільнення. Про це вона повідомила у Facebook.

"Я йду з посади заступника міністра закордонних справ, але залишаюся дипломатом і небайдужою людиною... Мені пощастило писати цю главу свого життя разом із людьми, які були поруч у боротьбі за гідність та свободу. Для нас це не просто слова, це принципи нашого життя. Ніхто не давав нам доручення і не примушував працювати, ми просто робили те, що вважали за необхідне, нам було небайдуже і ми досягали результату", – написала вона.

Зеркаль анонсувала свою відставку 19 листопада. Вона зазначала, що їй потрібно зробити перерву. Заступниця міністра сказала, що планує зайнятися розвитком людського капіталу.

Зеркаль обіймала посаду заступника міністра закордонних справ із 20 серпня 2014 року. Вона представляла позицію Києва у справі "Україна проти Росії" в Міжнародному суді ООН та в Міжнародному трибуналі з морського права.