Члени організації "Фрайкор" розмалювали локації "Добкін Хабу". Добкін вважає, що вони зробили це на замовлення Терехова

Члени організації розмалювали об'єкти "Добкін Хабу" 20 червня
Фото: ФРАЙКОР / Telegram
Члени громадської організації "Фрайкор" 20 червня розмалювали локації "Добкін Хабу" в Харкові. Про це організація повідомила у Telegram.

Учасники "Фрайкору" залишили на дверях і вікнах об'єктів написи "Нудний хаб", "Грошей ніхто не дасть", а також нецензурні вислови.

Лідер громадського руху "Наш Дім – Харків", який відкрив "Добкін Хаб", колишній нардеп та ексмер Харкова Михайло Добкін у Telegram прокоментував інцидент.

"Мамчині націоналісти на замовлення тимчасового керівника Харкова у світле свято Святої Трійці теж прийшли в хаб записатися у волонтери. Але зробили це, як завжди, по-дебільному. Поліції, яка стояла за 15 м від того, що відбувалося, і байдуже спостерігала за всім, – полум'яний привіт", – написав політик.

Як уточнило видання RegioNews, Добкін упевнений, що замовником був секретар Харківської міськради Ігор Терехов, який зараз виконує обов'язки мера міста.

Контекст:

Як пише RegioNews, 19 червня громадська організація "Наш Дім – Харків" та її лідер Добкін відкрили перші три локації "Добкін Хабу".