Гриценко заявив про повідомлення про анонімне "мінування" його офісу в Києві

Наразі поліцейські евакуювали з будівлі всіх людей
Фото: Анатолій Гриценко / Facebook

Кандидат у президенти України, лідер політичної платформи "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що в поліцію надійшло повідомлення про "мінування" офісу його виборчого штабу в Києві. Пізніше він дописав, що вибухівки у приміщенні так і не виявили.

Кандидат у президенти України, лідер політичної платформи "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко повідомив, що в Києві у поліцію надійшов анонімний дзвінок про мінування офісу його виборчого штабу. Про це політик написав у своєму Facebook.

"Працюючи в Дніпрі, щойно отримав таке повідомлення з київського штабу. До нас у партійний офіс приїхали наряд патрульної поліції, а також слідча група. Повідомили, що надійшло анонімне повідомлення на телефон 102 про замінування офісу кандидата в президенти Анатолія Гриценка із вказанням адреси: вулиця Антоновича, 23б", – написав Гриценко.

Політик додав, що наразі поліція евакуювала весь персонал і очікує прибуття оперативної групи з кінологами для перевірки будівлі на наявність вибухівки.

Пізніше Гриценко доповнив свій пост, написавши, що вибухівки у приміщенні не виявили.

“Подзвонив керівник Нацполіції Сергій Князєв; вибухівки не виявлено, обійшлося без політичних провокацій”, – написав кандидат.

Центрвиборчком зареєстрував Гриценка кандидатом у президенти 15 лютого. Вибори президента в Україні призначено на 31 березня 2019 року. Виборча кампанія стартувала 31 грудня 2018 року. 8 березня Центрвиборчком затвердив остаточний список із 39 кандидатів у президенти.