Кирило Тимошенко: Єрмак рідко бере слухавку, коли це дуже терміново потрібно

Тимошенко: Єрмак мені зрозумілий, нам приємно спілкуватися, проводити час навіть поза роботою
Фото: GOODMEDIA / Facebook

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман сказав, що головні риси глави Офісу президента України Андрія Єрмака – це дипломатичність і вміння домовлятися з людьми.

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман сказав, що глава Офісу президента України Андрій Єрмак рідко бере слухавку, коли це терміново потрібно.

"[Головні риси Єрмака] – його дипломатичність і манера спілкування, те, як він домовляється з людьми, – це його позитивна характеристика як глави офісу. Якщо ми говоримо про людські риси, він мені зрозумілий, нам приємно спілкуватися, проводити час навіть поза роботою... [Із мінусів] – він рідко бере слухавку, коли це дуже терміново потрібно. Може [я не знаю його таємного телефону]. Може, у нього є третій телефон. Це для мене мінус. Але він однаково передзвонює", – підкреслив Тимошенко.

Тимошенко: Я не суперпіарник або технолог. Я більше менеджер із якимись прикольними і різкими ідеями. Читайте повну версію інтерв'ю

Юрист і кінопродюсер Андрій Єрмак був помічником президента України із 21 травня 2019 року. Спочатку він відповідав за міжнародну політику, але з часом у сферу його відповідальності перейшли й інші питання. За даними "ВВС Україна", він відповідав за переговори з Росією щодо Донбасу й обміну полоненими, а також готував з українського боку нормандські переговори в Парижі у грудні 2019-го. У лютому 2020 року його призначили главою ОПУ.

Тимошенко 2016 року заснував агентство Goodmedia, яке надає послуги в теле- та кіновиробництві, PR, організації подій. Як продюсер, як зазначено в офіційній біографії Тимошенка, працював над створенням більше ніж 100 рекламних та соціальних роликів, приблизно 10 документальних і художніх фільмів.

У травні 2019 року його призначили заступником глави Адміністрації Президента (пізніше відомство було перейменовано на Офіс президента). Зберіг свою посаду після заміни керівника офісу.

Відео: Алеся Бацман / YouTube