Кислиця запостив фото Лаврова: Кажуть, він уже відкинув копита

У 2022 році ЗМІ повідомляли, що Лавров має проблеми з серцем
Фото: ЕРА

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця 31 серпня опублікував в соцмережі Х фото міністра закородонних справ Сергія Лаврова, зазначивши, що хотів би бачити того живим на лаві підсудних. 

"Для деяких російських воєнних злочинців померти у своєму ліжку в елітному заміському селищі Ландшафт може здатися найлегшим виходом із ситуації. Навіть якщо вони не потраплять на лаву підсудних, вони потраплять прямо в пекло, щоб горіти там вічно, минаючи чистилище... Дехто каже, що він уже відкинув копита (Кислиця вжив англійську ідіому "kicked the bucket", що вживається у значенні "померти". – "ГОРДОН") і все ж, за іронією долі, я хотів би, щоб він був живий, щоб побачити його на лаві підсудних", – зазначив український дипломат у підписі до фото.

Про те, що Лавров має житло в елітному підмосковному селищі Ландшафт, The Insider писав 2020 року. 

У листопаді 2022 року Лаврова госпіталізували після прибуття на Балі на саміт G20. ЗМІ тоді повідомляли, що у нього проблеми із серцем

Контекст:

У РФ не коментували повідомлення про ймовірну смерть Лаврова, але 31 серпня нелегітимний президент РФ Володимир Путін підписав указ, яким призначив Лаврова головою російської делегації на 79-1 сесії Генасамблеї ООН, пише "Інтерфакс". МЗС РФ 31 серпня репостило анонс візиту Лаврова до гімназії в Московській області, запланований на 2 вересня.