"На відео зафіксована зовсім інша людина". Офіс генпрокурора стверджує, що заступник Костіна не був уночі в ресторані

Мустеца повідомив журналістам, що не відвідує вказаного закладу
Фото: Хмельницька обласна прокуратура / Facebook
Заступник генерального прокурора України Ігор Мустеца не порушував режиму комендантської години, відвідуючи київський ресторан Frou Frou. Про це пресслужба Офісу генерального прокурора України повідомила 7 червня у Telegram.

Так відомство відреагувало на розслідування, опубліковане 6 червня "Українською правдою".

"Сьогодні Ігор Мустеца скерував лист до редакції видання УП, у якому заявив, що на відео зафіксована зовсім інша людина, а не він, а також, що жодного із вказаних закладів він не відвідував", – ідеться в повідомленні.

Журналісти зафіксували чоловіка, який виходив із ресторану Frou Frou. Автор матеріалу Михайло Ткач стверджував, що це Мустеца.

"Ми розіслали фото й відео оточенню Мустеци, і вони підтвердили, що це саме він", – написав журналіст у Telegram.

Автор УП стверджує, що заклад, розташований у сусідньому з Офісом генпрокурора кварталі, регулярно працює в комендантську годину. За даними журналістів, усередині ресторану біля дверей біля вікна всю ніч чатує охоронець, який випускає відвідувачів, переконавшись у відсутності свідків.

"Мустеца з паперами в руці залишив заклад після опівночі. На заступника генпрокурора з його супутником чекав Range Rover, завбачливо запаркований на сусідній вулиці, а не під рестораном", – написав Ткач, зазначивши, що машину зареєстровано не на заступника генпрокурора.