Найєм: Коломойський частково підтримує НФ. Не знаю, які у нього стосунки з Тимошенко, але він цілком може диверсифікувати ризики

Найєм: У нього в парламенті є прямі симпатики: які були з ним у бізнесі або працювали з ним в УКРОП
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Нардеп від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм в інтерв'ю головному редактору видання "ГОРДОН" Олесі Бацман заявив, що у бізнесмена Ігоря Коломойського у Верховній Раді є "прямі симпатики". Парламентарій підкреслив, що не знає, які в одного з власників групи "Приват" стосунки з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко, але зазначив, що бізнесмен частково підтримує "Народний фронт".

Бізнесмен Ігор Коломойський частково підтримує партію "Народний фронт", сказав в авторській програмі головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на телеканалі "112 Україна" нардеп від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм.

Він назвав Коломойського "людиною, яка є скрізь потроху".

"У нього в парламенті є прямі симпатики: які були з ним у бізнесі або працювали з ним в УКРОП. Очевидно, що він частково підтримує "Народний фронт". Я не знаю, які в нього зараз стосунки з Юлією Володимирівною (лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко. – "ГОРДОН"), але я думаю, що він цілком може якось диверсифікувати свої ризики (треба дивитися, як вони діятимуть далі)", – зазначив Найєм.

Найєм: Нуланд переконувала лідерів Майдану домовитися з Януковичем і погодитися на будь-яку посаду в його Кабміні. Багато хто подумав, що США нас зрадили. Читайте повний текст інтерв'ю

Про вплив Коломойського на "Народний фронт" заявляв також нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко.

Бізнесмен говорив у грудні 2015 року, що не підтримує Тимошенко і називав її "проституткою". "Не можна бути трішки вагітною. Не можна бути в опозиції і в уряді одночасно", – сказав Коломойський.