Радуцький: Кличко каже: "Я ляжу на каталку, накриєте мене простирадлом. Вони подумають, що це Булатов!". Але у Віталіка дуже довгі ноги, ми не знайшли такої каталки

Радуцький: Чому Литва вирішила забрати Булатова – запитання до Литви
Фото: EPA

У часи Євромайдану нинішній мер Києва Віталій Кличко хотів допомогти непомітно для силовиків вивезти із клініки активіста Автомайдану Дмитра Булатова, розповів президент клініки "Борис" Михайло Радуцький у інтерв'ю головному редактору видання "ГОРДОН" Олесі Бацман.

Президент клініки "Борис", радник київського міського голови з питань медицини Михайло Радуцький у ефірі програми "БАЦМАН" головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на каналі "112 Україна" розповів, як під час Євромайдану із клініки намагалися непомітно для силовиків вивезти активіста Автомайдану Дмитра Булатова.

"Чому Литва вирішила забрати Булатова – запитання до Литви. До речі, була ще одна унікальна історія, як ми планували вивезти Булатова з лікарні, щоб силовики, які там постійно чергували, цього не бачили. Одна із пропозицій Віталія Володимировича (мер Києва Віталій Кличко. – "ГОРДОН") була. Він каже: "Давайте я ляжу на каталку, ви мене накриєте простирадлом. Вони подумають, що це Булатов", – сказав Радуцький.

Він зазначив, що Кличко "ніяк не схожий на Булатова", тому ідею не реалізували.

"У Віталіка дуже довгі ноги... Така історія була, так. Багато ідей, як це зробити тихо, одна з них – Віталія Володимировича сховати під простирадлом під виглядом Булатова", – заявив радник мера Києва.

Президент клініки "Борис" Радуцький: Церква нас із Кличком офіційно піддала анафемі за звільненого головного лікаря. Ну мені простіше, я в синагозі домовився. Читайте повну версію інтерв'ю

Активіста Автомайдану Дмитра Булатова, зниклого під час масових протестів в Україні 23 січня 2014 року, знайшли за тиждень у селі Вишеньки Бориспільського району Київської області. За словами активіста, невідомі били його, катували, відрізали йому частину вуха і навіть розпинали.