Саакашвілі: Ніколи в житті не пробував важких наркотиків, узагалі не тягне

Саакашвілі: Це я в них був завжди або клоун, або кокаїнщик
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Як заявив в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, президент України Петро Порошенко повторював "вкидання російської пропаганди" про те, що Саакашвілі нібито вживає кокаїн.

Колишній президент Грузії, екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі розповів в авторській програмі засновника інтернет-видання "ГОРДОН" "В гостях у Дмитра Гордона", що ніколи не пробував важких наркотиків.

"Це я в них завжди був або клоун, або кокаїнщик. Хоча ніколи в житті не пробував важких наркотиків, у мене... блок стоїть, що я не можу цього робити. Узагалі не тягне", – заявив Саакашвілі.

Він підтвердив, що президент України Петро Порошенко згадував про кокаїн у розмові з їхнім спільним американським знайомим.

"Так-так, це було вкидання російської пропаганди, і Порошенко його повторив... "Він точно кокаїнщик. Ну, мені ж ти віриш? Я ж знаю!" Із натяком, що в нього мало не відео є... І в Гарварді начебто передові українські журналісти моєму другові і німецькій журналістці те саме розповідали. Друг дивувався: "Але чому?" – "У нього така енергія! Просто так цього не може бути. До того ж він іноді чухає ніс". – "Ну, ми теж іноді чухаємо ніс. І?" Коли нічого кращого на думку не може спасти, згодяться й аргументи про ніс. Ось такі вони люди", – додав колишній президент Грузії.

Саакашвілі: Крим повернеться набагато швидше, ніж Донбас. Читайте повний текст інтерв'ю

У листопаді 2017 року Саакашвілі говорив, що в нього стільки енергії, що він не знає, куди її подіти. "Якби я додатково ще нюхав кокаїн, вам би мало не здалося", – заявив екс-президент Грузії.