У Верховній Раді затихло гостре протистояння – Арахамія

Арахамія: До роздвоєння особистості потрібно звикнути
Фото: Слуга народу / Facebook
Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія розповів, що серед нардепів від "Європейської солідарності" продуктивно спілкується з Артуром Герасимовим, а в нардепа від "Опозиційної платформи – За життя" Юрія Бойка "взагалі дуже проукраїнська позиція".

Між політичними опонентами у Верховній Раді припинилося протистояння. Про це голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив у інтерв'ю "Фокусу", опублікованому 25 січня.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання, наскільки складно домовлятися із фракцією "Європейська солідарність".

"Я найбільше взаємодію з Артуром Герасимовим. У нас більш-менш продуктивне спілкування, він завжди чесно заявляє позицію їхньої фракції. Останні три-чотири місяці затихло гостре протистояння в парламенті і почалася більш продуктивна робота", – стверджує Арахамія.

Він зазначив, що під час особистого спілкування Герасимов "сильно відрізняється" від тієї людини, яка виходить на трибуну.

"До такого роздвоєння особистості потрібно звикнути", – вважає голова фракції "Слуга народу".

За словами Арахамії, із фракцією "Опозиційної платформи – За життя" (ОПЗЖ) він найчастіше комунікує через нардепів Юрія Бойка, Віктора Медведчука, Михайла Папієва та Сергія Льовочкіна.

"У Бойка взагалі дуже проукраїнська позиція практично з усіх питань. У багатьох активи тут, хочуть працювати й інвестувати в Україну", – пояснив він.

Арахамія вважає, що монобільшість зможе "спокійно" протягнути 2021 рік, ні з ким не об'єднуючись.

Станом на 26 січня у фракції "Слуга народу" у Верховній Раді налічують 246 народних депутатів, у ОПЗЖ – 44, у "Європейській солідарності" – 27. Це три найчисленніші фракції.