Богдан відсвяткував День Незалежності України у Сен-Тропе – ЗМІ

За даними ЗМІ, 24 серпня Богдан був у Сен-Тропе
Фото: Андрій Богдан / Facebook

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан не був на заходах до Дня Незалежності, оскільки святкував весілля друзів у Сен-Тропе у Франції, повідомили джерела LB.ua.

Глава Офісу президента Андрій Богдан на День Незалежності України 24 серпня перебував у французькому Сен-Тропе, повідомляють джерела LB.ua.

Керівник Офісу президента не був на урочистих заходах в Україні 23-го та 24 серпня, оскільки святкував весілля друзів у Франції.

За даними видання, 23 серпня відсвяткували одруження власниця юридичної фірми LCF Анна Огренчук та юрист Андрій Довбенко. Офіційно шлюб було укладено у грудні 2018 року, але урочисті заходи влаштували зараз. За словами джерел, Огренчук вагітна.

І Огренчук, і Богдан були в "Асоціації правників України". Президент України Володимир Зеленський вніс Огренчук у склад комісії, яка працюватиме над реінтеграцією Донбасу.

На сайті Андрія Довбенка вказано адресу його офісу – КВЦ "Парковий" на Парковій дорозі в Києві. Там було розміщено штаб спершу кандидата у президенти Володимира Зеленського, а потім і партії "Слуга народу".

День національного прапора в Україні святкують 23 серпня, День Незалежності – 24 серпня.

24 серпня в Києві відбулася Хода гідності. На ній не було військової техніки і параду. Окрім військовослужбовців, нагороджували заслужених учителів і спортсменів. Після неї почався альтернативний захід – Марш захисників України.