Гендиректор "Укрпошти": Усіх, хто не усміхається і грубіянить, – звільнимо

Смілянський: Щоб просто звільнити некомпетентну людину, потрібно пройти шість кіл пекла
Фото: Igor Smelyansky - Ігор Смілянський / Facebook

"Укрпошта" залучила юристів, щоб нормативно визначити поняття "хамство", заявив виконувач обов'язків гендиректора держкомпанії Ігор Смілянський.

"Укрпошта" хоче поповнити штат співробітниками, які вміють доброзичливо спілкуватися з клієнтами. Про це "Укрінформу" розповів виконувач обов'язків гендиректора держкомпанії Ігор Смілянський.

"Наше трудове законодавство недосконале, і воно гальмує розвиток країни. Для того щоб просто звільнити некомпетентну людину, потрібно пройти шість кіл пекла", – пояснив він.

Смілянський додав, що зараз "Укрпошта" з юристами розробляє нормативні документи, де готує визначення поняття "хамство".

"Ми зацікавлені в залученні співробітників, які посміхатимуться, а тих, хто не посміхається і грубіянить, – звільнимо", – запевнив він.

За його словами, під час реформи управління підприємства розробили спеціальну програму навчання співробітників.

"Укрпошта" налічує 11,8 тис. відділень по всій території країни. У компанії працює 85,5 тис. співробітників (із них майже 37 тис. – листоноші).

До цього співробітників Міністерства юстиції України та його територіальних органів зобов'язали бути ввічливими і дотримуватися "високої культури спілкування".