У Харкові слон хитав паркан дитячого садка

Чан-Мін сказав, що для слона відмова від прогулянок не буде стресом, оскільки їх у будь-якому разі припинили б після настання холодів
Фото: pixabay.com (архів)

Заступник директора Харківського державного цирку Володимир Чан-Мін сказав, що після інциденту з дитячим садком слона більше не будуть випускати на прогулянку.

2 жовтня в Харкові слон, який виступає в державному цирку, хитав паркан дитячого садка №253. Відео опублікували в пабліку "Харків 1654" у Facebоok.

"У дитячому садку №253 цей епізод міг закінчитися трагедією. Слон намагався завалити паркан, за яким були діти. Хто несе відповідальність за слона, який утік?" – ідеться в повідомленні.

Заступник директора цирку Володимир Чан-Мін розповів виданню Newsroom, що слон гуляв по їхній території.

"По-перше, поряд був дресирувальник. Видно, щось кинули через паркан, і слониха пішла. Я сьогодні прийшов на роботу і побачив це відео. На всякий випадок ми зараз заборонили виводити слона у другий двір і зачинили ворота. Треба тримати в приміщенні – не будемо виводити", – сказав він.

Він додав, що тварина добре вихована і не агресивна. Для вихованця відмова від прогулянок не буде стресом, оскільки їх у будь-якому разі припинили б після настання холодів.