Через спалах коронавірусу "Укрзалізниця" припинить продаж квитків у Слов'янськ

Пасажирам запропонують проїзд до станції Краматорськ або повернення повної вартості квитків
Фото: Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia / Facebook

"Укрзалізниця" з 6 червня тимчасово припинить продаж квитків у Слов'янськ Донецької області і скасує зупинку в цьому місті.

Із 6 червня у Слов'янську припинять зупинку приміських поїздів і поїздів далекого прямування через спалах коронавірусу. Також буде припинено продаж квитків до цього міста, повідомили у пресслужбі "Укрзалізниці" 5 червня.

Це вимушений захід, він продиктований рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької обласної адміністрації.

Зараз зупинку на станції Слов'янськ роблять поїзди далекого прямування 1/2 "Івано-Франківськ – Костянтинівка", № 712/711 "Київ – Костянтинівка", №126/125 "Київ – Костянтинівка".

Пасажирам запропонують проїзд до станції Краматорськ або повернення повної вартості квитків.

Приміські поїзди №6018 "Фенольна – Лиман", №6225 "Святогірськ – Краматорськ", №6002 "Слов'янськ – Святогірськ", №6208 "Слов'янськ – Курдюмівка", №6231 "Святогірськ – Фенольна", №6244 "Фенольна – Близнюки", №6251 "Близнюки – Фенольна", №6072 "Фенольна – Слов'янськ", №6004 "Костянтинівка – Лиман", №6249 "Лиман – Фенольна", №6219 "Лиман – Близнюки" не будуть робити зупинки на станціях Шпичкине, Слов'янськ, Ім. Кожушко, Славкурорт, Шидловська.

Продаж квитків до Слов'янська і зупинку в населеному пункті відновлять після ухвалення відповідного рішення комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької ОДА, зазначили в УЗ.

Протягом останньої доби в Україні коронавірус підтвердили у 553 осіб, повідомила Рада національної безпеки і оборони вранці 5 червня.

Це один із найвищих добових приростів за час епідемії: більше було тільки 22 квітня (578 випадків) і 3 червня, коли було виявлено рекордні 588 випадків.

У Донецькій області виявлено 195 випадків COVID-19.