93-тя бригада отримала партію літаків-камікадзе від "Української команди"

Артур Палатний: Уже завтра ці дрони полетять на голови оркам
Фото: Волонтерський штаб "Українська команда" / Facebook

Волонтерський штаб "Українська команда" передав великі дрони-літаки 93-й ОМБр "Холодний Яр". Про це повідомляють на Facebook-сторінці "Української команди".

"Передали 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний Яр" чергову партію дронів-літаків. А також необхідне обладнання до них: ретранслятор і катапульту", – ідеться в повідомленні.

У волонтерському штабі зазначили, що 93-тя бригада "Холодний Яр" – одна з тих, для кого російсько-українська війна триває вже понад 10 років. Її бійці одними з перших стали на захист українських кордонів у Луганській області 2014 року і пройшли битви під Іловайськом і за донецький аеропорт, боронили Сумську, Харківську й Донецьку області. 

"Уже завтра ці дрони полетять на голови оркам. А ми й надалі допомагатимемо нашим захисникам", – заявив під час передання літаків-камікадзе керівник "Української команди" Артур Палатний.

Контекст:

"Українська команда" також передала партію літаків-камікадзе й ретранслятор 28-й бригаді. Батальйон "Свобода" отримав від "Української команди" партію FPV-дронів.