Приблизно 22 тонн сиру із Франції для пацієнтів українських лікарень передав волонтерський штаб "Українська команда"

Перші партії сиру вже надіслали в Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Вінницю й Житомир
Скріншот: Волонтерський штаб "Українська команда" / Facebook
"Українська команда" передала лікарням семи областей і міста Києва партію французького сиру – майже 22 тонни. Про це повідомили у Facebook волонтерського штабу.

"21 777 кг сиру надіслали до України в якості гуманітарної допомоги наші партнери – французька неурядова організація Doc 4 Ukraine. Ми вирішили розподілити цей поживний продукт між закладами охорони здоров’я державної й комунальної власності міста Києва й шести областей: Тернопільської, Хмельницької, Вінницької, Житомирської, Київської та Чернігівської", – ідеться в повідомленні.

Ці лікарні сьогодні надають медичну допомогу не лише місцевим жителям, а й пораненим бійцям, а також людям, які через розв'язану Росією війну вимушені були покинути свої будинки і стати біженцями, зазначають в "Українській команді".

"Перші партії сиру вже відправлено до Тернополя, Хмельницького, Вінниці й Житомира, звідки його розвезуть по лікарнях. Найближчими днями завершиться розподіл гуманітарної допомоги для медичних закладів Києва, а також Київської та Чернігівської областей", – повідомили у волонтерському штабі.

"Українська команда" разом із Doc 4 Ukraine також передали медичним установам 20 тонн ліків, хірургічного інструменту й інших товарів медичного призначення від громади Франції.