Кличко: Громада столиці передала 5-й київській ОШБр 600 Mavic і FPV-дронів

Віталій Кличко: Сьогодні, коли ситуація на фронті дуже складна, нашим захисникам особливо потрібні підтримка й допомога
Фото: Віталій Кличко / Telegram

Мер Києва Віталій Кличко передав від громади столиці 600 безпілотників різних типів бійцям 5-ї окремої штурмової київської бригади. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Передав від громади столиці чергову партію допомоги нашим захисникам на фронт. До бійців 5-ї окремої київської штурмової бригади вирушили на Донбас 600 БПЛА. Із них 300 10-дюймових FPV-дронів, обладнаних тепловізійними камерами, і 300 дронів Mavic", – написав Кличко. 

Мер Києва зазначив, що наприкінці липня він укотре відвідував військових на передовій і тоді передав 5-й штурмовій ще 250 БПЛА різних типів.

"Сьогодні, коли ситуація на фронті дуже складна, нашим захисникам особливо потрібні підтримка й допомога. І ми робимо все можливе, щоб забезпечувати бійців необхідним обладнанням і спорядженням та наближати перемогу", – наголосив Кличко.

Контекст:

Кличко відвідав чотири бригади на харківському напрямку і на Донбасі й передав від громади Києва приблизно 500 дронів і системи РЕБ.

На початку серпня мер столиці передав від київської громади 1200 БПЛА різних типів і 60 автомобільних систем РЕБ бійцям 112-ї окремої бригади тероборони Києва.