Мер Кам'янського Білоусов розповів, які об'єкти відкрили в місті коштом ЄС і ПРООН

Андрій Білоусов: Кам'янське є одним із лідерів по залученню європейських інвестицій в Україні
Фото: Андрій Білоусов / Facebook

Місто Кам'янське Дніпропетровської області відвідали перший радник представництва Європейського союзу в Україні Штефан Шльойнінг, постійний представник UNDP в Україні Яко Сільє і представники ПРООН. Про це розповів у своєму Facebook міський голова Андрій Білоусов.

"Обговорили й оглянули деякі важливі проєкти, які вже вдалося реалізувати в нашому місті завдяки плідній співпраці. Також у форматі відкритого діалогу поспілкувалися з молоддю на базі Офісу відновлення та розвитку Кам'янської міської громади, створеного за фінансової підтримки Європейського союзу", – написав мер міста.

Він повідомив, що за підтримки Європейського союзу і ПРООН уже завершено реконструкцію будівель двох закладів середньої освіти, відкрито простір соціальної адаптації для людей з інвалідністю й людей старшого віку, працює центр соціальної підтримки ветеранів війни, членів їхніх сімей і членів сімей загиблих та померлих захисників і захисниць України, облаштування технікою й меблями якого стало можливим завдяки Програмі розвитку ООН в Україні.

"Також наші партнери допомогли забезпечити місто спеціально оснащеними машинами для надання адміністративних, соціальних і медичних послуг населенню. Триває реалізація проєктів із реконструкції будівель чотирьох наших найбільших медичних закладів, де, окрім мешканців міста й району, проходять лікування поранені учасники бойових дій. Кам'янське є одним із лідерів по залученню європейських інвестицій в Україні. Щиро дякуємо Європейському союзу і представникам ПРООН за підтримку, плідну й ефективну взаємодію на користь Кам'янської територіальної громади", – підсумував міський голова.