Організатори продовжили конкурс есе "1000 днів війни. Мій шлях" музею "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова

Переможців конкурсу оголосять 20 грудня
Фото: shutterstock

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова продовжив строк приймання конкурсних робіт на конкурс есе "1000 днів війни. Мій шлях" до 4 листопада 2024 року включно у зв'язку з великою активністю й на численні запити учнів і вчителів, які прагнуть устигнути взяти участь. Про це інтернет-видання "ГОРДОН" повідомила пресслужба Фонду.

Умови участі в конкурсі есе залишаються незмінними, тут розміщено шпаргалку для учасників. Подати есе можна лише через офіційну реєстраційну форму на сайті музею "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова.

До участі в конкурсі запрошують учнів 9–11 класів, студентів I–II курсів коледжів, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, учителів загальноосвітніх навчальних закладів, коледжів і закладів професійної (професійно-технічної) освіти всіх областей України.

Переможців конкурсу оголосять 20 грудня. Вони отримають дипломи й подарунки – гаджети і корисні речі. Найкращі роботи конкурсу стануть частиною музею "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова – найбільшої у світі колекції історій про війну в Україні, що містить уже 120 тис. живих історій із перших вуст.

Організаторами конкурсу є Фонд Ріната Ахметова за підтримки Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" та Міністерства освіти і науки України.