Вакциновані проти COVID-19 українці зможуть дістати знижки на поїздки в Uklon – МОЗ

Вакцинація в Україні розпочалася 24 лютого
Фото: EPA
Вакциновані проти COVID-19 українці зможуть отримати промокодом на знижки на поїздки від сервісу таксі Uklon. Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я 22 вересня.

"Тим, хто зробить щеплення принаймні першою дозою антиковідної вакцини, Uklon даруватиме -50% на три поїздки. Скористатися пропозицією можна в усіх 27 містах, де присутній сервіс", – ідеться в повідомленні.

Щоб дістати знижку на поїздки, необхідно завантажити застосунок Uklon і зареєструватися, відсканувати з плаката в центрах і пунктах вакцинації QR-код і авторизуватися в чат-боті через месенджер Telegram. Ініціатива діятиме до 31 жовтня.

"Ми вдячні бізнесу за те, що вони долучились до популяризації вакцинації від COVID-19. У всіх прогресивних країнах соціально відповідальний бізнес висловлює свою підтримку та наголошує на важливості щеплень. Адже зараз йдеться про збереження життя та здоров’я як персоналу, так і клієнтів. І тільки спільними зусиллями ми всі зможемо повернутися до нормального життя", – сказав глава МОЗ Віктор Ляшко.

Контекст:

В Україні зареєстровано вакцини проти коронавірусу від Oxford/AstraZeneca (Covishield, AstraZeneca-SKBio і AstraZeneca), Pfizer/BioNTech (Comirnaty), Sinovac Biotech (CoronaVac) і Johnson & Johnson (Janssen). Також щеплення роблять вакциною від Moderna (Spikevax).

Вакцинація у країні стартувала 24 лютого. З початку кампанії з імунізації в Україні одну дозу вакцини проти COVID-19 ввели понад 6,43 млн осіб, майже 5,25 млн – дві дози препарату.

Із 21 липня почався п'ятий етап вакцинації: зробити щеплення можуть усі охочі віком від 18 років.