"Ви або платите податки на ЗСУ сьогодні, або годуватимете армію окупанта завтра!" Військовий звернувся до власників паливного бізнесу

Кирило Сазонов: Є речі, про які говорити соромно. Але доведеться
Фото: Кир Сазонов / Facebook

Несплата податків – це крадіжка в ЗСУ, бо з них купують зброю та боєприпаси, виплачують грошове забезпечення бійців. Про це заявив політичний експерт і військовий Кирило Сазонов, коментуючи у своєму Facebook рейтинг платників податків серед мереж АЗК.

"Натрапив на рейтинг платників податків серед автозаправок. Нагадаю, що податки йдуть на ЗСУ. Із податків купується зброя та б/к, виплачується грошове забезпечення бійців. Податки врешті-решт – це наближення перемоги. Несплата податків – це крадіжка в ЗСУ", – заявив експерт.

Інфографіка: Кир Сазонов / Facebook

Він подякував кожному волонтеру та бізнесу за донати на ЗСУ.

"Проте є речі, про які говорити соромно. Але доведеться. От я подивився на платників податків серед автозаправок і прифігів. Великі мережі: БРСМ, "Маршал", "Мотто", "Авантаж 7" та інші. Вас що там, поплавило?! Як можна мати сотні заправок, заробляти мільйони-мільярди та не платити податки?" – зазначив Сазонов.

За його словами, якщо ховати податки, то не буде ані дронів, ані ЗСУ.

"Бізнес, який ховається від податків, – це як мажор-ухилянт, якого тато ховає від ЗСУ. Заробляти на податковому схематозі за рахунок ЗСУ – така собі історія. Ти або платиш податки на ЗСУ сьогодні, або годуватимеш армію окупанта завтра. Вибір – за кожним!" – підсумував експерт.