Володимир Кличко відкрив унікальний спортивний майданчик у Броварах із рингами, футбольним полем і тренажерами

Проєкт реалізовано за підтримки німецького благодійного фонду Ein Herz für Kinder
Фото: klitschkofoundation.org

Володимир Кличко відкрив унікальний боксерський майданчик просто неба у Броварському вищому училищі фізичної культури. Про це повідомляють на сайті Klitschko Foundation.

На майданчику площею 280 м&³2; – шість критих мінірингів, тренажерна зона, зона кросфіту й мультифункціональне поле для баскетболу і футболу. Це перший в Україні простір такого формату, який має підтримати розвиток молодих спортсменів, ідеться в повідомленні Klitschko Foundation.

"Щоразу, коли я звертаюся до закордонних благодійників допомагати Україні, підтримувати зусилля нашого фонду, я говорю про українську молодь. Про її креативність, силу, шалену вмотивованість. І про те, як наша молодь хоче жити й розвиватися. В умовах, коли Росія прагне знищити українців, знищити наше майбутнє. Тому наш фонд і наші партнери інвестують у майбутнє України – у молодь", – заявив Кличко під час відкриття унікального спортивного майданчика.

Фото: klitschkofoundation.org

Проєкт реалізовано за підтримки німецького благодійного фонду Ein Herz für Kinder. Він мав стати другим простором для розвитку молодих боксерів після Центру боксу – амбітного проєкту, який фонд планував втілити за підтримки Світового боксерського конгресу WBC у Маріуполі. Наприкінці 2021 року вже був готовий план будівництва й надано всі погодження. Проте через повномасштабне російське вторгнення проєкт не реалізували.

"Поле для втілення мрії перетворилося на поле бою. Але ми боротимемося, щоб одного дня здійснити проєкт і в Маріуполі. А тим часом продовжуємо будувати й розвивати там, де можемо. І цей майданчик, який ми відкриваємо сьогодні, є свідченням того, що жодні обставини не зможуть зламати нашої віри й нашого прагнення до кращого майбутнього для наших дітей", – зазначила директорка Klitschko Foundation Ангеліна Осадча.

Фото: klitschkofoundation.org