За два дні ДТЕК повернув світло 10 тис. сімей, які були без електрики через обстріли

Протягом минулого місяця енергетикам ДТЕК вдалося повернути світло понад 364 тис. сімей українців
Фото: dtek.com

19-го й 20 липня енергетики ДТЕК змогли відновити електропостачання 19 населених пунктів у Донецькій і Дніпропетровській областях і повернути світло 10,7 тис. сімей. Про це йдеться в повідомленнях ДТЕК.   

У компанії зазначили, що Донецька область залишається зоною найактивніших бойових дій, але попри усі труднощі за останні дві доби енергетикам вдалося з дозволу військових дістатися низки пошкоджень мереж, відновити їх і повернути електрику у 5,5 тис. домівок, знеструмлених через обстріли.

Ворог і надалі атакує Дніпропетровську область, де за два дні енергетики повернули світло в 5,1 тис. домівок жителів. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ремонтні бригади ДТЕК повертали світло вже десятки разів і робитимуть це знову й знову попри небезпеку й обстріли, підкреслили у пресслужбі.

"Енергетики ДТЕК роблять усе можливе, щоб максимально швидко усувати пошкодження. Вони приступають до робіт відразу, щойно отримують дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ і ДСНС", – заявили у ДТЕК.

Протягом минулого місяця енергетикам ДТЕК Ріната Ахметова вдалося повернути світло понад 364 тис. сімей українців, чиї домівки знеструмлювалися через обстріли в Одеській, Дніпропетровській, Донецькій областях і Києві.