Упродовж трьох днів енергетики ДТЕК повернули світло для понад 88 тис. cімей після обстрілів

Від початку року під час відновлень енергетики ДТЕК потрапляли під обстріли понад 10 разів
Фото: dtek.com

Протягом останніх трьох діб енергетики ДТЕК повернули світло в домівки понад 88 тис. сімей Дніпропетровської, Донецької та Одеської областей, які було знеструмлено внаслідок ворожих атак. Про це йдеться в повідомленні ДТЕК Ріната Ахметова. 

Протягом останніх трьох діб найбільше робіт із відновлень провели в Дніпропетровській області, яка щоденно зазнає ворожих ударів. Там енергетикам вдалося відновити електрику для 71,4 тис. сімей.

Тим часом Донецька область залишається регіоном найважчих боїв. Попри постійні обстріли й небезпеку, за останні три дні енергетикам вдалося з дозволу військових виконати низку ремонтних робіт і повернути світло в домівки 16,4 тис. сімей, чиї оселі знеструмлювали внаслідок обстрілів.

Також ворог атакує Одеську область, де за три доби енергетики відновили електропостачання домівок 390 сімей. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ремонтні бригади ДТЕК повертали світло вже десятки разів і далі це роблять попри небезпеку й обстріли.

Від початку року під час відновлень енергетики ДТЕК потрапляли під обстріли понад 10 разів. Унаслідок цього трьох співробітників було поранено.