"Динамо" (Загреб) – "Шахтар". Де й коли дивитися матч Ліги чемпіонів

В останньому матчі між "Шахтарем" і "Динамо" (Загреб) було зафіксовано нічию 2:2
Фото: EPA

6 листопада о 22.00 у Загребі (Хорватія) на стадіоні "Максимір" відбудеться матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів між місцевим "Динамо" і донецьким "Шахтарем".

Донецький "Шахтар" зіграє проти "Динамо" (Загреб) у четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок розпочнеться 6 листопада о 22.00 на стадіоні "Максимір" у Загребі, повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал "Футбол 2". Видання "ГОРДОН" проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів між українським та хорватським клубами обслужить німецька бригада арбітрів на чолі з Феліксом Брихом.

"Шахтар" і загребське "Динамо" тричі зустрічалися в офіційних матчах. Український клуб здобув дві перемоги, а гра третього туру Ліги чемпіонів 2019/20 між цими командами закінчилася нічиєю 2:2.

Після трьох турів групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" посідає третє місце у групі C і має в активі чотири очки. Суперник "гірників" також із чотирма пунктами перебуває на другому місці завдяки кращій різниці голів. Обидві команди в попередніх турах перемогли італійську "Аталанту" і програли англійському "Манчестер Сіті".

Букмекери вважають "Динамо" фаворитом матчу. Авторитетна британська контора William Hill приймає ставки на успіх загребської команди з коефіцієнтом 2,2. На те, що переможе "Шахтар", можна поставити з коефіцієнтом 3,2, на нічию – 3,4.

У своєму останньому матчі "Шахтар" обіграв "Карпати" з рахунком 3:0 у межах 13-го туру УПЛ. "Динамо" (Загреб) у 14-му турі чемпіонату Хорватії перемогло "Запрешич" із рахунком 1:0.