Єрро пішов зі збірної Іспанії, яку тренував під час ЧС 2018

Єрро призначили тренером за день до старту ЧС 2018
Фото: ЕРА

Після вильоту іспанської збірної з чемпіонату світу з футболу її тренер Фернандо Єрро відмовився повертатися на посаду спортивного директора Королівської федерації футболу Іспанії.

Фернандо Єрро, який під час чемпіонату світу з футболу у РФ був тренером збірної Іспанії, пішов у відставку з посади тренера і спортивного директора. Про це повідомила Королівська іспанська футбольна федерація (RFEF).

"Королівська федерація футболу Іспанії та Фернандо Єрро поклали край відносинам після завершення участі Іспанії у Кубку світу в Росії. Останній тренер Іспанії відмовився повернутися на колишнє місце у статусі спортивного директора RFEF", – поінформував сайт федерації.

Єрро, який обіймав посаду спортивного директора, призначили наставником іспанської збірної за день до початку ЧС 2018, 13 червня, замість відправленого у відставку Хулена Лопетегі. Колишній тренер збірної втратив посаду після того, як підписав контракт із мадридським "Реалом" без відома федерації.

Під керівництвом Єрро збірна Іспанії виграла груповий турнір, а в 1/8 фіналу у серії пенальті поступилася російській команді.