Борщ, вареники, київська котлета та деруни. "Ліверпуль" записав для своїх фанів відеогід по Києву

Фінальний матч Ліги чемпіонів пройде 26 травня
Фото: ЕРА

26 травня у столиці України пройде фінал Ліги чемпіонів. Учасник фіналу англійський "Ліверпуль", який зіграє з мадридським "Реалом", випустив для своїх уболівальників відеогід по Києву.

Фіналіст Ліги чемпіонів англійський "Ліверпуль" випустив для своїх уболівальників відеопутівник по Києву. Його оприлюднили у Twitter футбольного клубу.

Гід розповідає про те, як потрапити на стадіон "Олімпійський", де буде проходити фінальний матч Ліги чемпіонів. У відео є чіткі інструкції, як можна оплатити квиток на метро і на якій станції вийти.

Фанатам клубу, які приїдуть до Києва, розповіли, через які ворота потрібно буде заходити та де розташовані їхні сектори.

Окрім того, для вболівальників провели кулінарний екскурс і порадили вибирати в закладах громадського харчування Києва борщ, вареники, київську котлету та деруни. У ролику також нагадали, що в Україні потрібно спробувати місцеве пиво.

Серед пам'яток, які рекомендують відвідати у столиці України, монумент "Батьківщина-мати", парк імені Тараса Шевченка, де буде розташована фан-зона "Ліверпуля", а також найглибша у світі станція метро "Арсенальна".

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня на київському НСК "Олімпійський". Місцева влада очікує, що на матч у столиці України приїде приблизно 100 тис. гостей. Відповідати за безпеку заходу буде приблизно 12 тис. правоохоронців.

Київ вперше в історії приймає фінальний матч Ліги чемпіонів.