Під час фіналу Ліги чемпіонів воротар "Ліверпуля" дістав струс мозку, який міг вплинути на його гру – медики

Каріус пропустив три м'ячі в матчі з "Реалом"
Фото: ЕРА

Основні симптоми, які турбували голкіпера "Ліверпуля" Лоріса Каріуса під час матчу з "Реалом" у фіналі Ліги чемпіонів, указують на те, що у нього була візуальна просторова дисфункція, заявили медики.

Воротар англійського "Ліверпуля" Лоріс Каріус дістав під час матчу з мадридським "Реалом" у фіналі Ліги чемпіонів струс мозку, що могло позначитися на його грі. Такого висновку дійшли лікарі клініки в Бостоні (США). Заяву опублікували 4 червня на сайті медустанови.

У лікарні не уточнили, про який епізод ідеться, але телеканал ESPN пише, що Каріус дістав удар ліктем у голову від капітана "Реала" Серхіо Рамоса.

Основні симптоми, які турбували Каріуса, указують на те, що у нього була візуальна просторова дисфункція.

ESPN зазначає, що невдовзі після зіткнення воротар "Ліверпуля" пропустив перший м'яч.

Київ уперше в історії прийняв фінальний матч Ліги чемпіонів. Він пройшов 26 травня на НСК "Олімпійський". У фіналі "Реал" обіграв "Ліверпуль" із рахунком 3:1.

27 травня Каріус попросив вибачення в уболівальників своєї команди за свою гру у фіналі.

"Насправді я досі не спав. Сцени все ще повторюються знову і знову. Я безмежно прошу пробачення у своїх товаришів по команді, у вболівальників і всього персоналу. Я знаю, що все зіпсував двома помилками і підвів вас. Як я вже сказав, я хотів би повернутися назад, але це неможливо", – написав він в Instagram.